Novemberspillet 2023

1929 - en gangstermusical

HATS opfører musicalen '1929 - En Gangstermusical' i Helle Hallen den 23.-26. november 2023.


Denne Musical er skrevet af Rasmus Mansachs og rummer alt fra mord, blackmail, kriminalitet, kidnapning, kærlighed, bedrag, kvinder og alt det forbudte …


Vi følger Gansterbossen Sonny Cassetti, der er nødsaget til at sælge sin højtelskede natklub Bottoms, da han bliver pengeafpresset og samtidig beskyldt for kidnapning, hvilket sætter ham i store økonomiske vanskeligheder.

Derudover lægger byens politikommissær sig i selen for at opklare, hvilke kriminelle handlinger der foregår i kulissen på Bottoms, som både rummer Sonnys privatliv og arbejdslivet på og omkring Bottoms.


Hele situationen skaber panik hos Mr. Cassettis familie og medarbejderstab. Alt fra Sonnys mor, forsømte hustru og den håbløst forelskede bror Sylvester, til den desperate natklubsangerinde, showpigerne, tjenerne og Sonnys håndlangere.


Sonnys rival, den græske Yannis Psofimis, udnytter muligheden for at overtage Bottoms, da Sonny ikke ser anden udvej end at sælge stedet for at kunne betale sin ukendte pengeafpresser.


Men, hvem er den ukendte pengeafpresser?


Det afsløres i den store chokerende finale, som finder sted på Bottoms på Nytårs aften år 1929.

Denne spændende fortælling er spækket med lidt komik, fantastisk musik og flotte shownumre, som tager sit afsæt i datidens jazz og swing, charleston i et mix af moderne popmusik!Kunstnerisk ledelse


Instruktør/koreograf: Amandamaya Bruun Robinson

Korleder: Frederik Kjeldsen Hertz

Orkesterleder: Rasmus Nørgaard Hansen